Opgelet! We hebben een mooie nieuwe prijsvraag, deze keer exclusief voor de bezoekers van D&D Audio. Je maakt de komende weken namelijk kans op de Astell&Kern Billie Jean in-ears ter waarde van maar liefst 399 euro!

Astell&Kern

Astell&Kern komt voort uit de expertise van het eveneens Koreaanse Iriver, maar heeft een stevig high-end audio fundament. Het merk, dat we natuurlijk vooral kennen van de kwalitatief absurd goede mobiele muziekspelers (zoals de KANN waar we Sam deze zomer over interviewden), heeft in recente jaren echter de vleugels gespreid om ook in onder meer hoofdtelefoons, in-ears, allerhande accessoires en zelfs volwaardige netwerksystemen te voorzien. Voor D&D is met name het kernassortiment van mobiele muziekweergevers met een high-end hart het belangrijkste segment, maar in de categorie head-fi zijn we toch ook wel echt verliefd geworden op het merk – met producten als de Billie Jean voorop!

A&K Billie Jean

Terug naar de hoofdzaak daarom: de prijsvraag van de bijzondere Billie Jean special editions. Deze IEM’s (In-Ear Monitors, zeg maar écht goede oordopjes) zijn voortgekomen uit een samenwerking tussen Astell&Kern en de beroemde Amerikaanse hoofdtelefoonspecialist Jerry Harvey. De prijswinnende in-ears werden door Jerry Harvey Audio onder meer voorzien van het innovatieve Dual Balanced Armature (BA) driver-systeem voor uitzonderlijke prestaties uit een kleine behuizing.

De A&K Billie Jean is voorzien van de gepatenteerde freqphase technologie van Harvey met een nieuw intern geluidsontwerp om een helder en onberispelijk gebalanceerd geluid te brengen, van sub-bas tot briljant hoog. De nieuwe IEM-schelp is geoptimaliseerd om mooi in het oor te passen, maakt gebruik van een 2-weg ontwerp, Silver Tinsel kabel en L-type plug in een opvallend compacte verpakking. Het resultaat is een uitzonderlijk paar IEM’s die een echte audio-ervaring tot leven brengen om jouw muziek naar een hoger niveau te tillen. 

Hoe maak je kans?

Het laat zich niet lastig raden door welke artiest (of specifiek: welk nummer) A&K zich voor de bijzondere samenwerking met Jerry Harvey heeft laten inspireren. Daarom willen we voor jouw deelname aan deze actie maar één ding weten: welk nummer wil jij graag horen, als je straks een van de twee gelukkige winnaars bent? Laat ons weten wat jouw absoluut favoriete nummer is (en waarom!) in onderstaande reactieveld, en wellicht hoor jij later deze maand of je een setje A&K in spetterend rood (twv 399 euro) thuis mag verwachten!

 

Deze winactie is gesloten, de winnaars krijgen aan het einde van week 43 een berichtje.