Vrijdag 6 en zaterdag 7 april aanstaande staan bij Poulissen Audio Video Center in Roermond volledig in het teken van Devialet. In de hoofdrol de Devialet Phantom alles-in-één speler én diverse modellen uit de Export Pro-lijn, waaronder het vlaggenschip Export 1000 Pro (1000 Watt) die hun kunsten mogen vertonen op gloednieuwe speakers van Piega – de Coax 511 – en de Bowers & Wilkins 800-D3.

Poulissen A/V

Speciaalzaak Poulissen in Roermond is dé Limburgse expert op het gebied van audio- en video-oplossingen voor ieder budget. De service van het team aan de Schoenmakersstraat 19 kenmerkt zich door een warm welkom, actief meedenken en altijd een advies op maat bij ieder muziek- en filmgerelateerd vraagstuk.

Bij zo’n volledig AV-aanbod vind je uiteraard ook het assortiment van Devialet, want het bijzondere Franse audiomerk is altijd goed voor opvallende innovaties op audiogebied. Daardoor zijn ze ook bij Poulissen erg enthousiast over alles wat Devialet te bieden heeft. “Dat is het leukste van Devialet,” zegt Johan Poulissen. “Mensen verrassen.”

Devialet’s dedicated room

Poulissen Gold Devialet

Niet voor niets wordt er bij Poulissen een speciale ruimte ingedeeld om je op de best mogelijke manier kennis te laten maken met het aanbod van Devialet. In deze als woonkamer ingerichte ruimte staan gecertificeerde specialisten klaar om hun enthousiaste aan de klant over te brengen. In de Devialet Gold Room kun je terecht voor al het audiogeweld dat Devialet te bieden heeft, met als eerste in Nederland een exclusieve Phantom- opstelling volledig surround!

Uiteraard is er ook volop aandacht voor de audiokwaliteiten in stereo. Om je een stevige indruk te geven van de mogelijkheden van zowel de Phantom- modellen als de vermaarde Export Pro-versterkerserie ben je in het weekend van 6 en 7 april aanstaande van harte welkom voor een huzarenstukje van de Fransen, in samenwerking met het Zwitserse Piega en het Britse Bowers & Wilkins.

Hennie Dolleman van D&D Audio zal beide dagen aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Vrijdag 6 april, 9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag 7 april, 9.30 tot 17.00 uur
Poulissen A/V Center, Schoenmakersstraat 19, Roermond – website

Interesse om aanwezig te zijn? U bent van harte welkom en dit kan natuurlijk gratis. Aanmelden is mogelijk (maar niet verplicht) via info@poulissen.nl onder vermelding van “Devialet”.