Review Astell & Kern A&ultima SP2000T: ‘A portable pièce de résistance’

In september introduceerde Astell&Kern de gloednieuwe Astell&Kern A&ultima SP2000T. In november keken we hoe deze baanbrekende innovatie op de markt ontvangen was.

We somden een trio aan reviews op van audiomagazines en online platformen. Zo zei Bloom Audio: “Terwijl de laatste paar producten van Astell&Kern al sterke verbeteringen waren ten opzichte van eerdere modellen, elk met zijn eigen innovatie, tilt de SP2000T het naar een hoger niveau.”

the astell & kern sp2000t portable music player

Zo komt ook Techradar nu ook met hun eigen review. “Hij kost een hoop geld, dat is waar. En het speelt met de definitie van het woord ‘draagbaar’. Maar als u een eersteklas digitale audio-ervaring wilt terwijl u onderweg bent, hoeft u niet verder te zoeken (of te luisteren). De SP2000T klinkt voortreffelijk.” zo schrijft Simon Lucas. “De bedieningsinterface is schoon en responsief. De speler zelf is niet zozeer gebouwd als wel gebeeldhouwd. Zelfs de levensduur van de batterij is half fatsoenlijk. En (zoals eenmaal vermeld, en niet voor de laatste keer) de audiokwaliteit die het in staat is te leveren is werkelijk uitstekend.”

Meer weten over hoe Simon van Techradar de A&ultima SP2000T heeft ervaren? Lees dan nu verder op Techradar.