Aan het einde van afgelopen kalenderjaar kondigde Devialet iets bijzonders aan. In de categorie ‘In the future, everyone will own a Devialet’ zetten de Fransen namelijk weer een mooi stapje vooruit, door de Gemini Earbuds te introduceren. Ear-buds inderdaad: Devialets voor IN je oren. 

Devialet Gemini 

De Gemini Earbuds van Devialet hebben de overvolle markt van de draadloze in-ears overtuigend bestormd. We hadden ook niet anders verwacht, want om de kenmerkende audioprestaties van het merk goed te kunnen vertalen naar de kleinste vorm ooit, zijn alle 15 jaren R&D op het gebied van akoestiek aan het werk gezet, én verschillende nieuwe patenten ontwikkeld. 

In de Devialet Gemini Earbuds vind je daarom buiten de bestaande technieken onder meer ook EAM (Ear Active Matching, PBA (Pressure Balance Architecture) en de nieuwste innovaties op het gebied van ANC (Active Noise Cancellation). 

Het resultaat is een nog natuurlijkere luisterervaring. Gegarandeerd een compromisloze luisterervaring, aldus de ontwerpers uit Parijs.

HIFI.NL: ‘Franse pionier kruipt in je oren’

Dat Devialet geen half werk levert bij de introductie van een nieuw product, is ook HIFI.NL-redacteur Jamie Biesemans niet ontgaan. In zijn uitgebreide review van de draadloze in-ears roemt hij de Gemini’s om hun ‘klasseleidende geluidskwaliteit’. Daarnaast vallen de ‘indrukwekkende basweergave’, de ‘degelijke noise-cancelling’ en de ‘premiumafwerking’ op. “Devialet hoort bij de beste draadloze oortjes, met een ruisonderdrukking die goed werkt en vooral een geluidskwaliteit die in vergelijking met de rest van het speelveld uitstekend mag genoemd worden.”

“Je ontdekt tijdens een zoektocht naar draadloze in-ears snel dat er heel veel opties zijn. Deze categorie van toestellen zit enorm in de lift en veel fabrikanten werpen zich in de strijd om je gunsten. De BPA-technologie in het bijzonder bewijst zijn meerwaarde, want de Gemini’s leggen een dik en strak basfundament onder je muziek zonder dat vocalprestaties of detailweergave aangetast worden.” Lees de gehele review op HIFI.NL.

Devialet Gemini nu volop leverbaar

Tot slot: de Gemini app werd onlangs grondig herzien. Je mag dankzij de mogelijkheden in de app nog altijd rekenen op het diepe geluid en de efficiënte actieve ruisonderdrukking van Devialet, maar nu ook van vereenvoudigde koppeling met je bronapparaat, duidelijkere spraakoproepen en videoconferenties, én van een groot aantal batterijverbeteringen.

Plus, we hebben zojuist de nieuwe voorraad binnen gekregen vanuit Parijs, dus sla je slag bij één van onze Devialet-dealers!