Wéér een nieuwe Devialet Phantom? Nee, dat niet. Het model zelf is af, klaar, niets meer aan doen. De Gold Phantom is het summum van alles-in- één audio, zoals ook te lezen in de Product van het Jaar-verkiezing van FWD, HiFi.nl en Music Emotion.

Wat er dan nog wel aan het aanbod van de Franse hifi-specialisten toe te voegen valt? Een standaard om het design, de luxe en de elegantie van de Phantom te matchen. Meet the Devialet Treepod!

DEVIALET TREEPOD

De nieuwe standaard voor de gevestigde standaard: de Devialet Treepod is de ideale partner voor de vermaarde Phantom. Een bijzondere combinatie van vorm, functie en technologie, die zich uit in een sterk staaltje design en vakmanschap. Het voetstuk dat je Phantom verdient. De ingenieus ontworpen isostatische basis van de Treepod biedt de juiste standvastigheid en is zowel een statement van ontwerp als de perfecte pasvorm voor de Phantom, die thermisch wordt verbonden voor het behoud van de optimale omstandigheden.

De Treepod is gemaakt in de eigen Devialet workshops in Frankrijk. De overzichtelijke en elegante opvatting van de Treepod onthult het volledige silhouette van de Phantom, aangevuld met de hoogste kwaliteit bestendige materialen. Vervaardigd met massief beukenhout uit duurzaam beheerde bossen en een met de hand gepolijst stuk gieterij uit een mengsel van fijn en ultra-resistent aluminium.

De Devialet Treepod is te verkrijgen voor €299.

Klik hier voor een overzicht van de Devialet dealers bij jou in de buurt.

treepod-afmetingen-2

 

treepod-afmetingen-1