Een Devialet Phantom I of II is meer dan genoeg om nagenoeg iedere ruimte met muziek te vullen. En toch. En tóch… zien we dat veel muziekliefhebbers de krachtpatser van Devialet in de grote I- of de kleinere II-uitvoering per tweetal aanschaffen. Voor die mensen, die een volwaardige stereoweergave van hun favoriete muziek zo hoog in het vaandel hebben, dat ze zelfs van een alles-in-één-oplossing twee stuks in huis halen, voor hen is er goed nieuws: Devialet lanceert namelijk de Phantom Stereo Offer: bij aankoop van een stereopaar Phantoms krijg je tijdelijk een gratis paar (óók twee dus) Tree’s, TreePods of Legs!

Devialet Phantom I

De Phantom I is dé revolutie in de wereld van de draadloze luidspreker. En die positie is doorheen de jaren – en de steeds maar verbeterde uitvoeringen – alleen maar versterkt.

De Phantom I komt in de volgende uitvoeringen:

  • Phantom I, 103 dB SPL, 16 Hz – 25 kHz, 500 Watt RMS
    Adviesprijs 2.300 euro per stuk
  • Phantom I, 108 dB SPL, 14 Hz – 27 kHz, 1.100 Watt RMS
    Adviesprijs 3.000 euro per stuk
  • Phantom I, 108 dB SPL Opéra de Paris, 14 Hz – 27 kHz, 1.100 Watt RMS
    Adviesprijs 3.600 euro per stuk

De twee geschikte accessoires voor de Phantom I zijn de Tree’s en de TreePods.

Devialet TreePods

De Devialet Treepod is de ideale partner voor je Phantom I. Een bijzondere combinatie van vorm, functie en technologie, die zich uit in een sterk staaltje design en vakmanschap. Het voetstuk dat je Phantom verdient, dus – en in onze ogen de enige standaard die echt het design, de luxe en de elegantie van de Phantom weet te matchen. 

Uiteraard is de Treepod niet alleen uiterlijk vertoon, want vorm gaat bij de Fransen zelden zonder functie. De ingenieus ontworpen isostatische basis van de Treepod biedt de juiste standvastigheid en is zowel een statement van ontwerp als de perfecte pasvorm voor de Phantom, die zelfs thermisch wordt verbonden voor het behoud van de optimale omstandigheden. De overzichtelijke en elegante opvatting van de Treepod onthult het volledige silhouette van de Phantom, aangevuld met de hoogste kwaliteit bestendige materialen; massief beukenhout uit duurzaam beheerde bossen en een met de hand gepolijst stuk gieterij uit een mengsel van fijn en ultra-resistent aluminium.

Adviesprijs: 299 euro per stuk.

Packshot_01

Devialet Tree’s

Deze bijzondere optie om je Phantom net even wat anders te plaatsen is met stip de stevigste van de drie. De Devialet Tree is een zware, uit aluminium vervaardigde zuil, waar de speaker vast op bevestigd wordt. De stroomkabel en eventuele andere kabels, zoals een aangesloten netwerk of een optische verbindingen, worden netjes door de stand getrokken en dus uit het zicht gevoerd. Zo ontstaat een stevig en strak design, die net als bij de Treepod de geluidskwaliteit ten goede komt dankzij de vrije afstraling.

Adviesprijs: 379 euro per stuk.

Packshot_01-2

Devialet Phantom II

Na het enorme succes van de grotere Phantom modellen heeft Devialet ook twee kleinere alleskunners ontwikkeld: de Phantom II 95dB en de Phantom II 98dB. Deze draadloze speakers hebben een volume van 3 liter, en zijn dus zo’n vier keer kleiner dan de originele Phantom II met een inhoud van 12 liter. De 95dB kan bogen op een onvoorstelbaar frequentiebereik van 18 Hz tot 21 kHz met 600 Watt piekvermogen, uiterst lage vervorming en 95 dB SPL uit een piepkleine speaker, dat moet je eigenlijk zelf eens gehoord hebben. De 98 dB-uitvoering is uiteraard nóg krachtiger: een ongelofelijke basextensie, een open geluid dat breed wordt verspreid, en meer vermogen dan een redelijk mens echt nodig heeft.

Adviesprijzen:

Devialet Phantom II 95dB | 1.100 euro
Devialet Phantom II 98dB |1.400 euro

Devialet Phantom II Opera de Paris 98dB | 1.700 euro

Devialet Legs

De Legs is een vloerstandaard met drie poten, speciaal ontworpen om je Devialet Phantom II-luidsprekers van hun beste kant te laten zien. Een mooi ontwerp, met een elegante witte of zwarte finish die perfect past bij de luxueuze speaker. Hiermee kun je jezelf onderscheiden van alle andere, vrij conservatieve luidsprekerstandaards. 

Adviesprijs: 179 euro per stuk.

Packshot_1

Phantom Stereo Offer: actie & voorwaarden

Genieten van muziek zoals de artiest het bedoeld heeft? Bij aankoop van een stereopaar Devialet Phantom speakers krijg je gedurende de actieperiode een gratis paar Tree’s, TreePods of Legs.

De actieperiode loopt vanaf maandag 3 april tot en met 15 mei 2023. De actie is alleen van toepassing op de Devialet Phantom I of II, geldt enkel bij directe aanschaf van een nieuw stereopaar in één aankoop, en komt standaard met één paar Tree’s, TreePods of Legs. Mixen van die accessoires is dus niet toegestaan. Dat betekent, even heel plat: een set Phantom I speakers met twee keer een Tree (in wit of zwart) of twee keer een TreePod (in wit of zwart), óf een set Phantom II speakers met een set Legs (in wit of zwart). 

Hoe dan ook een fraaie aanbieding, aangezien een setje Devialet Tree’s een adviesprijs heeft van 758 euro. Mis het niet dus!

Packshot_07