HiFi.nl bestaat 20 jaar! Het grootste platform in ons taalgebied voor liefhebbers van de betere apparatuur om van muziek en film te genieten werd in 1999 opgericht en viert zijn 20ste verjaardag momenteel (en tot ver in 2020) met een wekenlang prijzenfestival.
Sinds maandag 16 december vind je er namelijk iedere dag een bijzonder audioproduct dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Uiteraard dragen we vanuit D&D graag ons steentje bij, dus leveren wij één van de mooiste prijzen: de Devialet Phantom Reactor!

Devialet Phantom Reactor
Na het enorme succes van de Phantom Premier speakers bracht Devialet ook twee kleinere uitvoeringen op de markt: de Reactor 600 en de Reactor 900.De compacte Phantom Reactor 600 heeft een volume van slechts 3 liter (vergelijk dat met de 12 van de Classic Phantom en zijn Zilveren en Gouden broers), maar een onvoorstelbaar frequentiebereik van 18 Hz tot 21 kHz met 600 Watt piekvermogen, uiterst lage vervorming en 95 dB SPL uit een piepkleine speaker.

Devialet Phantom Reactor 600
De Devialet Phantom Reactor 600 heeft van zijn grote broers veel meegekregen: een ongelooflijke basextensie, een open geluid dat breed de kamer in wordt gestuurd en meer vermogen dan een redelijk mens echt nodig heeft. De nieuwe app en besturing maken het leven ook makkelijker dan voorheen, waardoor de Phantom Reactor Devialets belofte waarmaakt van ‘audio voor veeleisende mensen van nu’.
De Devialet Phantom Reactor is ontworpen om eenvoudiger te installeren dan de grotere Phantom-broers en krijgt zijn muzieksignaal via Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay, UPnP of via een analoge of optische aansluiting. Het afspelen wordt geregeld via een speciale app. De oorspronkelijke Phantoms hadden geen Bluetooth, AirPlay of Spotify Connect, maar Devialet moest erkennen dat streaming moest worden ondersteund. De Reactor is dus behoorlijk veelzijdig, inclusief stereo-modus, en dan komt-ie nu ook nog in deze bijzondere uitvoering.

Ga dus snel naar HiFi.nl via deze link, want de Devialet-actie loopt tot dinsdag 24 december. Fijne kerst!