De Devialet Phantom ervaring is tastbaar, het is dus niet meer dan normaal om gehecht te raken aan je geliefde Phantom. In het geval dat de Devialet Phantom per ongeluk beschadigd raakt, hebben we goed nieuws voor je.

Waarom vervangen als je kunt repareren?

Met het nieuwe reparatieprogramma van Devialet kun je het product waarvan u bent gaan houden nog langer gebruiken.Heb je een Phantom I of Phantom II? Dan komt jou geliefde speaker in aanmerking. Stuur het team van Devialet je Phantom met het bijgeleverde retourpakket op.Het team repareert je Phantom en zorgt ervoor dat hij klaar is om naar je terug te keren – en dat alles binnen 6 werkdagen of minder vanaf de datum van ontvangst.

Als je product wordt gedekt door een Devialet Care-garantie, profiteer je van gedaalde tarieven voor reparaties. Hoe het precies werkt, lees je hier

Devialet media

Bereik het hoogtepunt

Ook kun je er voor kiezen om je Devialet phantom te upgraden met het Devialet Elevate Programma. Of je Devialet Phantom I of II nu gerepareerd moet worden of niet, het kan de gelegenheid zijn om je luisterervaring uit te breiden.

Door het elevate programma, kunnen klanten elke Phantom tegen een voorkeurtarief vervangen door een nieuwe. Inclusief een garantie van twee jaar én een Devialet-afstandsbediening.

Zo bewijst Devialet maar weer eens dat je naast geweldige producten ook op service, upgrades en aanvullende mogelijkheden mag rekenen.