Goed nieuws! In een tijd waarin alles stevig duurder wordt, zijn de populaire en in de vakbladen hooggewaardeerde Devialet Gemini in-ears juist aanzienlijk in prijs verlaagd: van 299 naar 229 euro.

Bij een zoektocht naar draadloze in-ears zijn er héél veel opties, ook bij de echte kwaliteitsmerken. Deze categorie van toestellen zit enorm in de lift en veel fabrikanten werpen zich in de strijd om je gunsten. Devialet hoort bij de beste draadloze oortjes, met een ruisonderdrukking die goed werkt en vooral een geluidskwaliteit die in vergelijking met de rest van het speelveld uitstekend mag genoemd worden. 

De BPA-technologie in het bijzonder bewijst zijn meerwaarde, want de Gemini’s leggen een dik en strak basfundament onder je muziek zonder dat vocalprestaties of detailweergave aangetast worden. Zet dat af tegen de nieuwe marktprijs van de Gemini en de slogan ‘in the future, everyone will own a Devialet’ is weer een stukje waarschijnlijker geworden. 

Gemini Earbuds

Geluid wordt opgemaakt uit de muziek waar we van houden, het lawaai dat we willen vermijden en de stemmen die we niet willen missen.’ Althans, als je het aan de knappen koppen van Devialet vraagt. De Devialet Gemini Wireless Earbuds richten zich dan ook op al die elementen, met het beste van geluid in al zijn dimensies (en de onderdrukking van de ruis waar we niet op zitten te wachten). De ruim 15 jaar aan audio engineering, innovatie en R&D op het gebied van akoestiek komen nu samen in de meest draagbare Devialets ooit: de Gemini earbuds voor onderweg.

Pure weergave, puur Devialet
De enige manier om de beroemde en gerenommeerde geluidsweergave van Devialet te revolutionaliseren is door de techniek naar een nog hoger niveau te tillen. En dat hebben de Fransen gedaan. Alweer. Dankzij Ear Active Matching (EAM), het kleine broertje van SAM dat we kennen voor de gedetailleerde afstemming van luidsprekers, wordt het audiosignaal van de muziek automatisch afgestemd op de vorm van het binnenoor. Het algoritme vangt onmiddellijk de specifieke vorm van het oor op en past het signaal automatisch tot 10.000 keer per seconde aan, wat zorgt voor een volledig meeslepende beleving. Gegarandeerd een compromisloze luisterervaring.

De Gemini is ontworpen voor elk type oor. Kies uit een set XS/S/M/L-oordopjes en maak het jezelf gemakkelijk. De Devialet Gemini-app heeft slechts 5 seconden nodig om te bepalen welke oordopjes het beste bij uw oren passen. Devialet heeft een innovatieve akoestische architectuur van cascaderende decompressiekamers uitgevonden die te allen tijde een ideale inwendige druk garanderen. Elke kamer is gecoat met op maat gemaakt akoestisch gaas dat proactief voorkomt dat extern geluid het systeem binnendringt, wat zorgt voor een effectievere Active Noise Cancellation. Het resultaat is, nogmaals, een intieme luisterervaring met onbedorven geluid. In the future, everyone will own a Devialet.

Prijs en marktbeschikbaarheid
Vanaf donderdag 17 februari hebben de Devialet Gemini Wireless Earbuds een prijskaartje van 229 euro. Doe er je voordeel mee bij een van onze Devialet-dealers!