Voor liefhebbers van high-end muziekweergave én high-end fashion is er mooi nieuws: de bekende Cocoon draagtas van Devialet is er nu ook voor de kleinste speaker van het merk – als we de Devialet Gemini even niet meetellen. 

Devialet Cocoon

Een echte Devialet heeft een vaste plek in je huis, als middelpunt van je home entertainment. Maar kun je ook op pad – op vakantie, tijdens een weekendje weg of simpelweg naar een feestje – niet zonder je favoriete speaker, dan is daar al een paar jaar een hele fraaie oplossing voor: de Devialet Cocoon. Of Phantom Cocoon, eerder – want de elegante draagtas werd ooit ontwerpen voor de Devialet Phantom. De Cocoon is dus niet nieuw, maar het formaatje van de jongste uitvoering wél: Cocoon for Mania! 

Cocoon-time voor de Mania!

De Mania Cocoon is dé draagtas voor de kleinste high-end speaker van Devialet. Het unieke ontwerp zorgt voor een perfecte weerstand en lichtheid, zodat je de speaker gemakkelijk mee kunt nemen naar al je favoriete plekjes. Cocoon’s schelp fungeert als een extreem resistente en lichtgewicht tweede huid. Deze trendy oplossing voor mobiele vraagstukken omsluit de Mania naadloos en houd je Devialet Mania mooi beschermd. 

De Cocoon is gemaakt van een lichtgrijs vilt en voorzien van een verstelbare polyester riem om ‘m gemakkelijk mee te nemen. De Devialet Mania Cocoon is per direct verkrijgbaar bij onze dealers en via Devialet voor een adviesprijs van 99 euro.

Leuke aanvulling: het team van FWD heeft de Devialet Mania net in het nieuwe nummer van Music Emotion uitgebreid getest. De volledige review lees je hier!

devialet-mania-cocoon-draagtasVisual_MANIA_COCOON_PACKSHOTS1