Geluid bestaatuit de muziek waar we van houden, het lawaai dat we willen vermijden en de stemmen die we niet willen missen. De Devialet Gemini wireless earbuds richt zich op al die elementen, met het beste van geluid in al zijn dimensies (en de onderdrukking van de ruis waar we niet op zitten te wachten). De ruim 15 jaar aan audio engineering, innovatie en R&D op het gebied van akoestiek komen nu samen in de meest draagbare Devialets ooit: de Gemini earbuds voor onderweg.

Pure weergave

De enige manier om de beroemde en gerenommeerde geluidsweergave van Devialet te revolutionaliseren is door de techniek naar een nog hoger niveau te tillen. En dat hebben de Fransen gedaan. Alweer. Dankzij Ear Active Matching (EAM), het kleine broertje van SAM dat we kennen voor de gedetailleerde afstemming van luidsprekers, wordt het audiosignaal van de muziek automatisch afgestemd op de vorm van het binnenoor. Het algoritme vangt onmiddellijk de specifieke vorm van het oor op en past het signaal automatisch tot 10.000 keer per seconde aan, wat zorgt voor een volledig meeslepende beleving. Gegarandeerd een compromisloze luisterervaring.

Devialet active ruisonderdrukking

Word ondoordringbaar voor uw omgeving met Devialet’s eigen ruisonderdrukkingstechniek, die in drie niveaus wordt geleverd: “laag”, “hoog”en “vlak”. Een hybride structuur met twee microfoons werkt samen met specifieke digitale filters die gebruik maken van de gepatenteerde IDC-technologie (Internal Delay Compensation) om zowel het niveau van de ruisonderdrukking als de effectieve bandbreedte ervan te verbeteren. Ons gepatenteerd algoritme compenseert perfect de interne vertraging die wordt gegenereerd door een ruisonderdrukkingslus. Het resultaat: een aanzienlijke winst in ruisonderdrukking, vooral bij hogere frequenties. ‘Concert for one’ opnieuw uitgevonden, zeg maar.

Transparantiemodus

Wil je de wereld horen zoals hij is? Benut dan de intuïtieve transparantiemodus van de Gemini. Twee microfoons werken synchroon om extern geluid efficiënt over te brengen. Wil je praten? Deze oordopjes zijn intelligent genoeg om actief het omgevingsgeluid te filteren terwijl ze zich richten op het 300-3000 Hz frequentiebereik, waardoor alle nuances van de menselijke stem worden onthuld. Bovendien kun je gewenste mate van transparantie eenvoudig selecteren met twee specifieke niveaus: laag en hoog. Het verfijnde en discrete ontwerp van Devialet Gemini weerspiegelt de geavanceerde technologieën binnenin: een uniek ontwerp dat akoestische en esthetische uitmuntendheid combineert.

Functionaliteit, connectie en speelduur

Devialet Gemini heeft een batterijlevensduur van meer dan 24 uur en biedt zo meer dan een dag lang luisterplezier. Bovendien ben je dankzij de aanwezigheid van Bluetooth 5.0 verzekerd van de beste verbinding, inclusief uiteraard de bekende aptX codec die het gebruiksgemak van Bluetooth biedt zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. De oordopjes leveren automatisch een aangepast niveau van ruisonderdrukking wanneer je een oproep beantwoord. De IPX4-classificatie garandeert weerstand tegen stof en waterspatten, dus leef je uit!

Devialet Gemini app

Dankzij de gebruiksvriendelijke app kun je al de gewenste instellingen eenvoudig doorvoeren en aanpassen om de beste ervaring uit je Gemini te halen. Tegelijkertijd is het ergonomische design van de Gemini al zorgvuldig ontworpen voor moeiteloos gebruik dankzij een alles-in-één-toets aan de achterzijde: schakel de gepatenteerde Active Noise Cancellation of Transparency modi in, activeer de stemassistent, speel/pauzeer muziek, en nog veel meer, terwijl je geniet van een perfecte pasvorm, ongeacht de vorm van jouw oor.

De Gemini is ontworpen voor elk type oor. Kies uit een set XS/S/M/L-oordopjes en maak het jezelf gemakkelijk. De Devialet Gemini-app heeft slechts 5 seconden nodig om te bepalen welke oordopjes het beste bij uw oren passen. Devialet heeft een innovatieve akoestische architectuur van cascaderende decompressiekamers uitgevonden die te allen tijde een ideale inwendige druk garanderen. Elke kamer is gecoat met op maat gemaakt akoestisch gaas dat proactief voorkomt dat extern geluid het systeem binnendringt, wat zorgt voor een effectievere Active Noise Cancellation. Het resultaat is, nogmaals, een intieme luisterervaring met onbedorven geluid. In the future, everyone will own a Devialet.

Prijs van de Devialet Gemini In-ears zijn €299