Je zou denken dat de Expert Pro-modellen van Devialet van voldoende vermogen, gebruiksvriendelijkheid en muzikale functionaliteit voorzien zijn. En dan zou je gelijk hebben. Maar de Fransen zelf denken daar natuurlijk weer anders over. Dus is de jongste versie van de soft- en firmwareverbetering (2.2.6 DOS-update en 13.2.0-firmware) toch weer een enorme stap naar voren. We vertellen je er graag meer over.

Nieuwe mogelijkheden

De 2.2.6 DOS-update en de 13.2.0-firmware zijn nu beschikbaar voor alle Expert Pro- modellen. Wat dat concreet betekent? In ieder geval verbeterde netwerkstabiliteit en een nog rijkere gebruikerservaring, waaronder een nieuwe functie: Sweet Room.

Dankzij Sweet Room kunnen gebruikers van Expert Pro hun muziek nu handmatig aanpassen aan de specifieke akoestiek van elke ruimte. Als je eenmaal een akoestisch model van je kamer hebt, kan Expert Pro deze informatie gebruiken om het uitgangssignaal aan te passen aan je wensen. Deze functie dekt elke audio-ingang die beschikbaar is op Expert Pro (phono, lijn, digitaal, optisch) en is onafhankelijk van het geüploade SAM-profiel. Lees meer over Sweet Room op de website van Devialet, waar je ook een stappenplan vindt.

 

SAM perfect matching en verbeterde versterking

Zoals je ongetwijfeld al weet, heeft Devialet als eerste een exclusieve technologie ontwikkeld die in staat is om de exacte specificaties van luidsprekers te herkennen en aan de versterker te matchen. Deze technologie, Speaker Active Matching (SAM®), is beschikbaar op alle Expert Pro-systemen. Expert Pro is nu in staat om geluidssignalen op maat te maken om naadloos te kunnen werken met maar liefst 1.000 luidsprekermodellen.

Maar ook dat is bepaald nog niet alles. Expert Pro levert een nieuwe versie van ADH® hybride versterking, nieuwe Klasse A versterker met verbeterd dempingsvermogen, nieuwe
Klasse D versterker met geoptimaliseerde efficiëntie, nieuwe Magic Wire DAC met minder harmonische vervorming over de volledige bandbreedte, krachtigere en responsieve voeding, integratie van de Core Infinity kaart met herwerkte klokverdeling voor minimale digitale jitter, en nog veel meer. Lang leve firmware updates volgens Devialet!

Upgrade-opties met Core Infinity

Je Expert Pro systeem staat te trappelen om de audioprestaties van je set te upgraden, met maar liefst 6 opties. Elk van deze upgrades is uitgerust met Core Infinity, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor Expert Pro. Deze intelligente core levert het nieuwste op het gebied van streaming-functionaliteit via het Devialet OS. De verbeterde rekenkracht is gebouwd voor langdurige prestaties om je muzikaal genot naar een hoger niveau te tillen.

Bij het upgraden van ieder Expert-systeem naar Expert Pro wordt uiteraard de grootst mogelijke zorg besteed aan het herstellen van het systeem in zijn topconditie. Naast een nieuwe aantrekkelijke prijsstelling en een algehele upgrade van de hardware, ontvang je ook 5 jaar vernieuwde garantie, een diepgaande reiniging van de Expert Pro en zijn afstandsbediening, een nieuwe AudioQuest stroomkabel en een nieuwe verpakking. Bekijk voor al deze mogelijkheden de website van Devialet.