Devialet laat geen twijfel bestaan welke rol het merk speelt op de markt voor hifi-apparatuur voor de moderne muziekliefhebber. De Fransen debuteerden aan de frontlinie, en staan nog steeds aan de absolute top van de wereld voor high-end. Het mag dan ook niet verbazen dat er opnieuw een revolutie van de ingenieurs uit Parijs voor de deur staat: de Expert PRO-lijn.

De Expert PRO-lijn is het directe resultaat van een onophoudelijke drang om door te ontwikkelen tot er absoluut nul ruis op de lijn overblijft. Devialet heeft daarmee het onmogelijke mogelijk weten te maken: verbeterde prestaties, een uitzonderlijk vermogen en een perfecte audiofiele ervaring over de gehele linie.

Nieuw: ADH Intelligence®
Nieuw: Magic Wire® DAC
Nieuw: Class A Amplifier
Nieuw: Class D Amplifier
Nieuw: Power Supply
Nieuw: Thermal Management

Devialet Expert PRO is het ultieme audiofiele systeem voor de meest veeleisende muziekliefhebber. Erop én erover voor alles wat je van een versterker mag verwachten. Het merk maakte naam door alle onderdelen van de schakel – van voorversterker via dac en streamer tot phonotrap – voor het eerst geperfectioneerd in één behuizing te krijgen, en heeft in dat systeem nu tóch weer een bijzondere nieuwe stap gezet. Ongeacht bron, ongeacht speakers.

Klik hier voor meer informatie.

Voor een overzicht van alle Devialet dealers kun je hier terecht.