Phantom of the op-reis-era

Wie zijn of haar Devialet Phantom of – nog logischer – Phantom Reactor mee wil nemen op vakantie, tijdens een weekendje weg of simpelweg naar een feestje, hoeft niet langer bang te zijn dat het gekoesterde alles-in-één systeem onderweg beschadigd raakt. Daar hebben de Fransen nu namelijk óók een oplossing voor: de Phantom Cocoon.

De Phantom Cocoon is dé high-tech draagtas voor Phantom speakers; het resultaat van de inventiviteit en het werk van Devialet ingenieurs en ontwerpers. Het unieke ontwerp van de Cocoon zorgt voor een perfecte weerstand en lichtheid, zodat je de speaker gemakkelijk mee kunt nemen naar al je favoriete plekjes. Cocoon’s schelp fungeert als een extreem resistente en lichtgewicht tweede huid. Het omsluit de Phantom naadloos en beschermt het apparaat daarom met gratie – ook tegen regen, want de buitenste laag is waterafstotend.

De Cocoon is gemaakt van een nieuw composietmateriaal dat bedekt is met een natuurlijk vilt en vervolgens versierd met echt leer. De handvatten zijn van aluminium, maar er is tevens voorzien in een schouderband. De opening is een waar moment van sensualiteit, waarbij de Phantom met een vlekkeloze elegantie wordt bevrijd. Kwaliteit gegarandeerd, want deze tassen worden individueel met de hand gemaakt in een zadelmakerijatelier.

De draagtas is er voor de Phantom Gold, Silver en standaard in Gray/Turquoise. De kleinere Phantom Reactor draag je voortaan bij je in Orange, Neptune Blue of Mercury Grey.

Phantom Cocoon voor Gold, Silver of standaard: € 299
Phantom Cocoon voor Reactor: €269