Iets wat je misschien niets wist over meervoudig wereldkampioen darten Raymond van Barneveld, is dat muziek zijn echte grote passie is. En dat hij daarom ook heel graag over zijn geliefde Devialet luidsprekers praat, ook in een interview met Music Emotion. Want: “Wat dat betreft heb ik altijd het beste willen hebben.”

Investeren in allerlei mooie apparatuur is ‘Barney’ daarom ook niet vreemd, zo vertelde hij onlangs aan Music Emotion. “Er is een tijd geweest dat ik gewoon postbode was. Moest ik het hebben van een salaris van 2500 gulden netto per maand.” Totdat vanuit financieel opzicht een betere tijd aanbreekt door zijn succesvolle carrière in de dartsport. Zo spendeert hij veel geld aan autoradio’s, en was hij altijd trouw fan van de elektronica van Sony. Recenter is hij echter vol op de Franse innovaties van Devialet gedoken, en dat vinden we natuurlijk heel mooi om te horen.

Devialet: ‘Wat je hoort is bizar’

Tijdens een rondje winkelen in Westfield London, waar een shop van Devialet is gevestigd, komt Van Barneveld de Phantom van het merk voor het eerst tegen. “Ik zag speakers staan. Uitgevoerd in brons, zilver en goud. Ik heb vier stuks van goud genomen. Wat je hoort is bizar. Echt niet normaal…”

Je leest het hele artikel op FWD.nl!