Op zaterdag 24 en zondag 25 september kunnen muziekliefhebbers hun hart weer ophalen. In dat weekend vindt namelijk de landelijke X-fi High End Show plaats in de Koningshof, Veldhoven. Meer dan 50 deelnemers, honderden merken, tientallen noviteiten, een platen- en cd-beurs, live muziek, workshops en nog veel meer. Uiteraard zijn ook de merken van D&D vertegenwoordigd. Nu al hét niet te missen audio-event van het jaar. Op beide dagen begint de show om 10.00 en eindigt het om 17.00. D&D Audio is te vinden in kamer 3.

Van betaalbare tot peperdure apparatuur, van streaming en draadloze muzieksystemen tot het analoge ‘zwarte goud’, het is in hét audioweekend van het jaar allemaal te bewonderen en te beluisteren. Naast de vele (wereld)primeurs is er tijdens dit X-fi-weekend natuurlijk weer van alles te beleven, zoals live muziek,workshops, lezingen en ook een wijnproeverij! Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst een speciale high end show-cd.

Deelnemers

Dagelijks melden zich nog nieuwe exposanten aan, want dit evenement wil niemand missen. D&D Audio staat uiteraard al op de rol, en zal onder meer met Devialet en Clearaudio gaan demonstreren. Een kleine greep uit de verdere deelnemers van dit jaar: Van Medevoort Audio, Latham Audio (Naim), Yamaha, Audio Ingang (Harbeth), Symphony Audio (Magico), Audiac (MacIntosh), en Joenit (Rega en Totem).

Over D&D Audio

D&D Audio is een Nederlandse importeur van high-end audio, gevestigd in het Zuid-Hollandse Vlaardingen. De merken die tot het gevarieerde assortiment van D&D Audio behoren, zijn Äedle, Cabasse, Clearaudio, Crystal Cable, Davone, Devialet, Roberts Radio en Siltech. Stuk voor stuk merken met een grote dosis uitstraling in combinatie met fantastische prestaties. Met het prachtige merkenpallet weet D&D het hart van menig muziekliefhebber op hol te brengen. D&D Audio is met grote regelmaat op dealershows, life style- en andersoortige beurzen te vinden om de producten onder de aandacht te brengen

Kaarten koop je vanaf 1 juli op X-fi-audioshow.nl