ACTIVO, een dochtermerk van Astell&Kern, heeft zich als missie gesteld om een ervaring te creëren die je op een compleet nieuwe manier met je muziek verbindt. De CT10 is ontworpen om precies dat te doen: een high-res portable music player die meer dynamiek, detail en natuurgetrouwe weergave uit je favoriete muziekbestanden haalt dan de concurrenten op de markt, mooi in lijn met de filosofie van Astell&Kern.

Ultieme muziekervaring

De ACTIVO CT10 laat muziekliefhebbers op een eenvoudige manier genieten van muziek met een hoge resolutie. De elegante muziekspeler is ontwikkeld om elk digitaal audioformaat te kunnen verwerken en daarbij alle beschikbare details te kunnen leveren. Het apparaat is voorzien van een verscheidenheid aan functies, waaronder geavanceerde hardware technologieën, Wi-Fi voor muziekstreaming en over-the-air firmware updates, high-res Bluetooth-streaming met aptX HD, een krachtige processor én een snelle en intuïtieve gebruikersinterface, alles in een compact en strak ontwerp.

De ACTIVO CT10 stelt je in staat om je dichter bij de artiest te voelen door de bepalende emotie en rijke details te ervaren die verloren gaan bij andere apparaten. Door het leveren van de meest volledige details en dynamiek, heeft hi-res muziek invloed op de manier waarop je ieder nummer ervaart. Breng je muziek weer tot leven! Zet je favoriete track op, sluit je ogen en laat de voorstelling beginnen. Een persoonlijk concert, altijd en overal.

TERATON by Astell&Kern

De CT10 maakt voor het eerst gebruik van TERATON, een innovatieve module van Astell&Kern, dat de toonaangevende technologie en know-how van het moederbedrijf belichaamt. TERATON is een uniek ontwerp dat een klokgenerator, serieus vermogen en versterking én een high-end DAC bevat, waardoor de speler klein en compact van formaat kan zijn, maar groots van prestaties zoals we gewend zijn van A&K, dat zijn sporen in de markt voor draagbare high-end audio ruimschoots verdiend heeft.

De slechts 112 gram zware CT10 heeft een modernere styling dan bestaande hi-res spelers. Het frisse ontwerp in Cool White zorgt ervoor dat het apparaat goed in je hand past met gladde contouren om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Met de handige knoppen aan de zijkant kun je de speler gemakkelijk bedienen zonder hem uit je zak te halen en de fijne details van de knoppen voegen een decoratief element toe aan het ontwerp.

De gebruikersinterface van de CT10 lijkt sterk op die van een smartphone, waardoor hij snel en eenvoudig te bedienen is. Het afspeelmenu bevindt zich in het midden van het scherm, zodat je gemakkelijk naar andere menu’s kunt gaan met een swipe vanuit elke richting op het scherm.

Veelgebruikte functies bevinden zich in aanpasbare snelmenu’s, zodat je ze eenvoudig kunt in- en uitschakelen. De intuïtieve en vloeiende interface neemt afleiding weg en stelt je in staat om je te concentreren op datgene waar de CT voor bedoeld is: het genieten van je favoriete muziek.

Connectiviteit

De ACTIVO CT10 biedt een uitstekende draadloze signaalgevoeligheid voor Bluetooth, waardoor het eenvoudig is om je favoriete Bluetooth oordopjes, hoofdtelefoons of luidsprekers te koppelen. Wi-Fi zorgt voor handige over-the-air updates en het streamen of downloaden van muziek.

Benader eenvoudig al je aangesloten muziekbibliotheken, inclusief slimme apparaten, computers, je NAS of andere Wi-Fi-producten en DLNA-compatibele muzieksystemen op het lokale netwerk. Ook TIDAL is rechtstreeks toegankelijk om nieuwe artiesten en muziek in hoge resolutie te ontdekken. Muziek opslaan? Geen enkel probleem, je kunt de uitbreidbare opslagruimte benutten voor duizenden nummers voor onderweg. De CT10 heeft een microSD-kaartsleuf die compatibel is met 400 GB kaarten.

De ACTIVO CT10 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

Specificaties

• Afmetingen: 9.32cm x 6.52cm x 1.55cm (H x B x D)
• Gewicht: 112 gram
• Kleur: Cool White
• Materiaal: polycarbonaat
• LCD: 3.4 inch, 480 x 854
• Bluetooth: V4.1, A2DP, AVRCP, aptX HD
• Wi-Fi: 802.11 b/g/n (2.4GHz)
• Batterij: 2.500mAh, 3,7V Li-polymer
• Speelduur: circa 10 uur
• CPU: Quad-Core
• NAND: 16GB, microSD slot (max 400GB)
• Interface: USB 2.0 Micro-B
• DAC: Cirrus Logic CS4398
• Decoding: tot 24-bit/192kHz
• Audioformaten: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, MQA. Sample rates 8/16/24-bit/192kHz, DSD 64/128/256