4 prachtige Expert Pro kits van Devialet. Een mooie recensie op hifi.nl: “de nieuwe serie van Devialet is de moeite waard! Met de nieuwe serie is Devialet de concurrentie weer een stap voor. Het is een uniek vormgegeven alles in één high-end oplossing voor iedereen die op zoek is naar weergave van wereldklasse!” Redenen genoeg om iets meer aandacht te besteden aan deze bijzondere aanbiedingen van Devialet. 

Devialet noemt de Expert Pro het ultieme audiofiele systeem en introduceert de Expert Pro Holiday Exclusive: 4 prachtige kits, ontworpen voor de ultieme digitale audio-ervaring. De Expert Pro lijn zit bomvol nieuwe innovatieve ontwikkelingen en komt in vier verschillende uitvoeringen: Expert 130 Pro, Expert 220 Pro, Expert 440 Pro en Expert 1000 Pro.

Een revolutionaire elektronische architectuur die het volledige geluidssignaalpad optimaliseert, van de invoer in het Expert Pro-systeem tot de uitvoer naar uw luidsprekers. – Audio Revelation

4 uitvoeringen, 4 kits:

– Expert 130 Pro, inclusief gratis Innuos Zen Mini MKII en 1 jaar gratis Roon;
– Expert 220 Pro, inclusief gratis Innuos Zen Mini MKII en 1 jaar gratis Roon;
– Expert 440 Pro, inclusief gratis Innuos Zen Mini MKII en onbeperkt gratis Roon;
– Expert 1000 Pro, inclusief gratis Innuos Zenith MK II en onbeperkt gratis Roon.

 

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@dendaudio.nl voor meer informatie over deze aanbieding, vragen of het aanvragen van demo’s!

[button label=”OVERZICHT DEVIALET DEALERS” url=”/dealers-overzicht/” color=”red”]