SoundStage! hoofdredacteur Jeff Fritz sprak onlangs met Edwin en Gabi Rynveld, het echtpaar dat verantwoordelijk is voor de merken Siltech en Crystal Cable. Dat deed Fritz niet zomaar, maar vanuit de reeks ’40 jaar Siltech door de ogen van…’. Die video delen we graag!

40 jaar Siltech

Siltech werd opgericht in 1983 en bestaat dus in 2023 maar liefst 40 jaar. Gedurende het gehele kalenderjaar zal moederbedrijf IAH en natuurlijk ook importeur D&D Audio stilstaan bij dat heuglijke feit. Dat deden we onlangs met de eerste aflevering uit de reeks ’40 jaar Siltech door de ogen van…’, met een fraai interview in Music Emotion. Vandaag delen we onderstaande video van SoundStage!, want voor de februari-aflevering ging de hoofdredacteur van dat magazine met Edwin en Gabi in gesprek. 

In het interview vertelt Edwin over het begin van Siltech in 1983, terwijl Gabi vertelt over haar ervaring als concertpianiste en hoe dat haar werk in hifi beïnvloedt. Ook nemen Gabi en Edwin ons mee naar de toekomst van het merk Siltech en wat we in de toekomst zoal nog mogen verwachten van de fabrikant van high-end audiokabels, versterkers en speakers.