Siltech werd opgericht in 1983 en viert daarmee een hele mooie mijlpaal in 2023. Gedurende het gehele kalenderjaar zal moederbedrijf IAH en natuurlijk ook importeur D&D Audio stilstaan bij dat heuglijke feit. Vandaag bijvoorbeeld met de eerste aflevering van de fraaie reeks ’40 jaar Siltech door de ogen van…’

40 jaar Siltech

Voor de oorsprong van het merk moeten we dus alweer vier decennia terug in de tijd, maar daar kun je op deze pagina heel wat meer over lezen – waaronder de oprichting van Silver Technology, de eerste legendarische versterkerproducten (in 1992) én de eerste luidsprekers (2007). In dit bericht staan we graag stil bij een van de wijzen waarop het team van International Audio Holding zelf aandacht zal geven aan het jubileum, namelijk met een maandelijkse bijdrage onder de vlag “40 jaar Siltech door de ogen van…”. Daarin laten ze gewaardeerde recensenten, hifispecialisten en vrienden om hen heen het 40-jarig bestaan samen met Siltech en zusje Crystal Cable vieren.

‘Onvermoeibaar aan de top’

Elke maand zal een industrie-expert schrijven over zijn ervaringen en herinneringen aan Siltech door de jaren heen. In januari, de eerste maand van het jubileumjaar, trappen we de serie in Nederland af met een prachtig verhaal van Music Emotion-redacteur Werner Ero.

“Werner neemt ons mee door zijn eerste herinneringen aan Siltech, bespreekt de huidige state-of-the-art producten én werpt een blik op de toekomst van Siltech in een mooi verhaal dat inmiddels in het eerste 2023-nummer van Music Emotion is verschenen.”

Klik op deze link om het volledige artikel te lezen.

Veel leesplezier!