Bowers & Wilkins heeft de eerste beelden gedeeld van de gloednieuwe 800 Diamond-modellen, de vierde generatie van de beroemde luidsprekerserie. In het tweede weekend van september kun je bij Poulissen in Roermond terecht voor een kennismaking met deze luidsprekers in combinatie met een volledige set Siltech Classic Legend!

Bowers & Wilkins 800 Diamond 

Bowers & Wilkins introduceert met deze luidsprekerserie (D4) een geheel nieuw industrieel ontwerp plus een reeks baanbrekende technologieën om de lat voor pure geluidskwaliteit nog hoger te leggen. Op maandag 6 september aanstaande wordt de internationale audiopers in Abbey Road Studios in Londen uitgenodigd voor de officiële presentatie. 

Audioliefhebbers in de Benelux kunnen daags erna direct bij D&D-dealer Poulissen Audio Video Center in Roermond terecht. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september wordt de 800 Diamond D4 in de speciale B&W-ruimte aan het publiek gedemonstreerd in een set die opgebouwd is rond Siltech Classic Legend bekabeling. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bowers & Wilkins 800 D4 bij Poulissen
“De originele 800 Series luidsprekers van Bowers & Wilkins waren bij hun introductie meer dan 35 jaar geleden al revolutionair, en legden een nieuwe maatstaf aan op het gebied van performance. Verschillende heruitgebrachte versies later heeft deze audiofabrikant het opnieuw voor elkaar gekregen: de iconische luidsprekerserie is nog verder verbeterd.”

Hoe je dat doet? Dat is de vraag -en de uitdaging- die het engineering team van Bowers & Wilkins de afgelopen zes jaar heeft beziggehouden. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september aanstaande ben je van harte welkom bij Poulissen in Roermond om de resultaten zelf te gaan beleven. Je vindt er bovendien een speciaal ingerichte Devialet Phantom luisterruimte!

Siltech Classic Legend
De topset met de gloednieuwe 800 Diamond-modellen wordt uitgevoerd met de complete 880 serie van Siltech. De Classic Legend serie is ontworpen voor mensen die een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding eisen, en omvat een breed scala aan producten, waaronder analoge en digitale interconnects, luidsprekerkabels en voedingskabels.

De Classic Legend, de laatste in een lange reeks Classic kabels die dertig jaar oud is, kan bogen op een verbluffend lage vervorming en een uitzonderlijke interferentie-afwijzing. Het is deze combinatie van supergeleiding en relatieve immuniteit voor elektrische en mechanische ruis die hem zo bijzonder doet klinken.

In de opstelling bij Poulissen mag je rekenen op meerdere modellen uit de nieuwste lijn van Siltech. Het bijzondere systeem met de Bowers & Wilkins 801 D4 vloerstaanders zal namelijk uitgevoerd worden met de complete 880 serie: de 880L, 880i én 880P.

Zelf aanwezig zijn?
In verband met de coronamaatregelen verneemt het team van Poulissen graag of je hierbij aanwezig wil zijn. Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl en vermeld je naam, aantal personen én of je op vrijdag 10 of zaterdag 11 september aanwezig bent.