Siltech introduceert twee nieuwe high-end toevoegingen aan de Classic Legend- en Royal Double Crown-series: twee 1.0000 Mbps netwerkkabels van wereldniveau!

Het team van Siltech en Crystal Cable was afgelopen weekend te vinden op Axpona Audio Expo in Chicago. Dat ze daar waren om de Crystal Cable Infinity voor het eerst aan de wereld te presenteren, dat wisten we al. Siltech was er onder meer om de befaamde Ruby Crown en Royal Crown series te presenteren, maar ook van dat merk was er nieuws. Vanaf 1 mei kun je namelijk bij de dealer terecht voor twee zeer fraaie nieuwe netwerkkabels: de Siltech Classic Legend 880 en Royal Double Crown.

“Met onze Classic Legend en Royal Single Crown netwerkkabels hadden we al de standaard gezet voor audiostreaming”, zegt Viktor de Leeuw van Siltech-moederbedrijf International Audio Holding. “Om nu in te spelen op de toenemende vraag naar netwerkkabels met hogere snelheden, introduceren we met trots twee nieuwe 1.000 Mbps netwerkkabels!”

De tweede wereldprimeur – naast de Crystal Cable Infinity dus – werd in Chicago mede mogelijk gemaakt door Monarch System, de Noord-Amerikaanse distributeur van Siltech. ”Bereid je voor om met open mond te komen staan terwijl wij de grenzen van audio-excellentie verleggen”, zo luidde de teaser op Axpona. “We onthullen iets buitengewoons dat snelheid, helderheid én ongeëvenaarde transmissie belichaamt.”

Siltech Classic Legend 880

De Classic Legend 880 netwerkkabel maakt gebruik van de gerenommeerde G9 zilver-goudlegering van het merk en is niet alleen sneller, maar klinkt ook beter dan de huidige Classic Legend netwerkkabel.

  • 1,000BASE-TX 1,000 Mbps streaming
  • G9 zilver-goudgeleiders
  • Teflon isolatie van Dupont
  • Individueel afgeschermde paren & extra buitenscherm
  • Siltech fabrieksverbeterde RJ-45 connectoren

siltechcrown

Siltech Royal Double Crown

De nieuwe Royal Double Crown netwerkkabel maakt gebruik van dubbel afgeschermde S10 monokristal zilvergeleiders met G9 drain draden voor optimale geluidskwaliteit, waardoor het de nieuwe koning van alle netwerkkabels genoemd mag worden. Niet voor niets werd de introductie gedaan in samenwerking met Monarch Systems

  • 1.000BASE-TX 1.000 Mbps streaming
  • S10 monokristallen-zilvergeleiders en G9 zilver-gouddraden
  • Teflon door Dupont isolatie
  • Individuele paren zijn dubbel afgeschermd met folie & gevlochten SPC-scherm
  • Siltech fabrieksverbeterde RJ-45 connectoren

Beide nieuwe kabels zullen vanaf 1 mei beschikbaar zijn via onze Siltech-dealers. Voor prijzen verwijzen we je graag door naar deze pagina. Hier is de complete nieuwe prijslijst van Siltech terug te vinden.