Audiofile

Audiofile is Michel Keyner en Michel Keyner is Audiofile.

Deze speciaalzaak aan de Hoofdstraat in ‘s Gravenmoer, Brabant, onderscheidt zich door de passie, de muziekbeleving en het respect voor  muziek. Daarbovenop kenmerkt Audiofile zich door een verscheidenheid aan apparatuur. Elke luidspreker, buizenversterker heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen achtergrond. 

Dit alles wordt voor u met plezier uit de doeken gedaan in een aangename en omgeving onder het genot van (écht) lekkere koffie of vers gezette thee. Michel heeft een specifieke visie op, en een uitgebreide kennis over, HIFI en HIFI apparatuur. Hij beschikt over twee comfortabel ingerichte luisterruimtes en kan u zo meenemen in uw eigen muzikale wereld.

In een interview met HiFi.nl vertelt Michel waar het bij hem uiteindelijk om draait: “Muziek is emotie, maar het kopen van apparatuur evenaart hetzelfde emotionele niveau. Ik teken het gesprek letterlijk uit op een bord, laat de klant dan vervolgens alleen tot rust komen, en probeer daarna te reflecteren. Ik probeer de klant mee te helpen in te kopen, dat is mijn bedrijfsfilosofie. Zoveel mogelijk spullen verkopen zit niet in mijn paradigma. Ik probeer me zoveel te verplaatsen in een klant, ik bepaal niet wat hij wil. Wil een klant een speaker alleen omdat hij er megacool uitziet, prima! Het gaat er niet om wat ik vind, maar dat de klant uiteindelijk iets koopt waar hij naar op zoek is.

Devialet Store

Bij Audiofile vindt u tevens de Devialet-store. Een sfeervol ingerichte ontmoetingsplek voor audiophiles en non-audiophiles. Een plek om in alle rust een Devialet te ervaren, er uitgebreid over te praten en te genieten van muziek.
Er wordt gedemonsteerd met een aantal bijzondere luidsprekermerken, waaronder Diapason, Magico, Revel en Sonus Faber.
En om de grenzeloze mogelijkheden te laten horen (en werkend te zien) van streaming, kan er tijdens de luistersessies gebruik worden gemaakt van in totaal 8 verschillende(draadloze) bronnen, waaronder Macmini, Sonos, iMac en RipNAS.

Over Audiofile

Hoofdstraat 30
5109 AC ‘s Gravenmoer (NB)

http://www.audiofile.nl

Merken verkrijgbaar bij Audiofile