Crystal Cable producten zien er niet alleen uniek uit, maar ieder onderdeel is significant anders dan alles wat je van andere merken gewend bent. In een wereld met lastig van elkaar te onderscheiden producten steekt Crystal Cable met eigen onderzoek, in-house ontwikkelingen en gepatenteerde materialen en technieken met kop en schouders boven de concurrentie uit. Dat bewijzen ook de nieuwste toevoegingen aan het assortiment van het merk.

Ultimate Dream

Het was slechts een kwestie van tijd voordat de ingenieurs van Crystal Cable de perfecte constructie voor de derde kabel vonden in de ULTIMATE DREAM-serie, de interconnect. Deze keer is zelfs de constructie van de zes monokristallen geleiders aangepast om ze te optimaliseren voor de kenmerken van de ULTIMATE DREAM-lijn. | Ultimate Dream.

Ultimate Dream

Portable Duet

De PORTABLE is de eerste draagbare kabel in de Crystal Cable-reeks. De nieuwste toevoeging heeft de naam DUET gekregen, en niet zonder reden: de kabel combineert een aantal unieke kenmerken om een kabel te produceren die gemakkelijk te verplaatsen is maar toch de high-end prestaties biedt die we van het merk gewend zijn.| Portable Duet.

Portable Duet

Nieuwe website

Maar wacht, er is meer nieuws. De toevoegingen aan het productengamma van Crystal Cable zijn nu ook heel overzichtelijk terug te vinden op de compleet vernieuwde website van het merk, crystalcable.com. Een fraai nieuw design, zeer gedetailleerde informatie en specificaties en een heldere navigatie richting nieuws, shows en distributeurs zijn enkele kenmerken van de nieuwe digitale omgeving. Kijk bijvoorbeeld in het productenoverzicht voor de details van het nieuwe aanbod!