Nederlands’ trots Siltech heeft een nieuwe lijn in de befaamde Crown-familie geïntroduceerd: de Royal Crown Series. De Siltech Crown Series zijn de kroon op 40 jaar pionierswerk in high-end bekabeling. De nieuwe serie bestaat uit drie modellen die een steeds hoger niveau van prestaties, muzikaliteit en uiterlijk bieden: Royal Single Crown, Royal Double Crown, en het vlaggenschip Royal Triple Crown. Alle modellen hebben interconnects, luidsprekerkabels en netsnoeren, en er is ook een ruime keuze aan digitale interconnects beschikbaar.

Siltech Royal Crown Series COMING SOON - SiltechSiltech Royal Crown Series COMING SOON - Siltech

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Royal Crown: 40 jaar Siltech

Als bekroning van Siltech’s wereld van bijna 40 jaar doorlopend onderzoek en ontwikkeling, zijn de knappe koppen in het team van oprichter Edwin van der Kley Reynveld erin geslaagd prestaties te leveren die de Royal Triple Crown serie benaderen, maar daar voor een meer toegankelijke prijs. Als opvolger van de iconische, zeer geliefde en meervoudig bekroonde Royal Signature Series heeft de Royal Crown een zeer doorschijnend geluid dat “verbazend open, direct en meeslepend” is. 

Zoals het zijn ‘Cable Royalty’ status betaamt, gebruikt de Crown versie uitsluitend Siltech’s zuivere S10 monokristal zilverdraad als geleiders, terwijl de Double Crown en Royal Triple Crown zelfs enkel zuiver zilveren connectoren gebruiken. Alle Royal Crown kabels maken gebruik van de nieuwe Siltech 6-aderige Hexagon constructie, voorheen alleen te zien in de Royal Triple Crown Power Cable, vlaggenschip der vlaggenschepen, voor de meest efficiënte symmetrische draadverdeling. Deze zorgt voor een grotere symmetrie vanuit elke hoek en een efficiëntere draadverwerking voor de laagste elektromagnetische interferentie. Siltechs dubbellaagse isolatie van DuPont Kapton en Teflon in combinatie met de luchtisolatie en breedbandafscherming van de Hexagon resulteert in de laagste inductie en capaciteit.

S10 Monokristal Zilver

Deze eerste introductie is misschien niet het juiste podium om de innovaties en het bijzondere engineerswerk van Siltech al te gedetailleerd toe te lichten, maar we vertellen je graag alvast iets meer over ‘S10’ (niet te verwarren met die andere muzikale S10, onze ijzersterke 2022-inzending van Eurovision). Het enige dat namelijk beter is dan het opvullen van de grenzen in de zilver-kristalstructuur is het hebben van een monokristal-zilverstructuur, met andere woorden een enkel zilver kristal zonder enige grenzen. S10 is de tiende generatie van Siltech’s metallurgie, die de Royal Crown Series nog meer transparantie, detail, diepte en muzikaliteit geeft dankzij een verder verbeterd en constanter geleidingsvermogen.

Meer weten? Bekijk dan deze online brochure van de Siltech Royal Crown Series, met onder meer aanvullende duiding van Edwin van der Kley Reynveld zelf: “Kabels ontwerpen is een ware kunst, materiaalwetenschap is onze brandstof. That’s the Siltech way.”

Onvergetelijke luisterervaringen voor gepassioneerde muziekliefhebbers. Nu beschikbaar via de officiële Siltech-dealers van D&D Audio.