Review: Devialet Gemini

Devialet Gemini 

De Gemini Earbuds van Devialet hebben de overvolle markt van de draadloze in-ears overtuigend bestormd. We hadden ook niet anders verwacht, want om de kenmerkende audioprestaties van het merk goed te kunnen vertalen naar de kleinste vorm ooit, zijn alle 15 jaren R&D op het gebied van akoestiek aan het werk gezet, én verschillende nieuwe patenten ontwikkeld. In de gloednieuwe Devialet Gemini Earbuds vind je daarom buiten de bestaande technieken onder meer ook EAM (Ear Active Matching, PBA (Pressure Balance Architecture) en de nieuwste innovaties op het gebied van ANC (Active Noise Cancellation). Het resultaat is een nog natuurlijkere luisterervaring. Gegarandeerd een compromisloze luisterervaring, aldus de ontwerpers uit Parijs.

AV2D: “De Devialet Gemini zijn zeer mooie oortjes met een premium uitstraling die goed zitten.”

In een uitgebreide review van Niels Moonen van AV2D van de draadloze in-ears roemt hij de Gemini’s om een ‘premium product voor in je oren’.

“De Devialet Gemini zorgt voor een apart geheel dat muziek echt tot leven brengt. Overigens creëert het een geweldige samenhang tussen de verschillende toonklanken. Voor mijn part zijn ze de luistertest met glans geslaagd. Wat een klasse!”

Lees de volledige review op AV2D.com