REVIEW DEVIALET DIONE SOUNDBAR: Krachtig & Mooie muzikale prestaties

Eind maart introduceerde Devialet de gloednieuwe Devialet Dione soundbar. Wie de rebelse audiopioniers uit Parijs een béétje kent, weet dat het dan niet om een laf plastic balkje met twee speakertjes gaat…

Dit weten ook onze vrienden van HiFi.nl, die de Dione 5 van de 5 sterren gaf in hun laatste review, tevens wereldprimeur.

De geluidstechniek, akoestische know-how en iconische designskills van Devialet zijn samengekomen in een ontwerp dat alles op alles zet om die uitspraak recht te doen, met de introductie van een soundbar die je als geen enkele andere op de markt onderdompelt in de wereld van muziek en film. Dione – geïnspireerd door de Griekse godin, vrouw van Zeus en moeder van Aphrodite – is een verhaal van kracht en schoonheid én de juiste klanken om die vertelling op te luisteren.

De Devialet Dione is een van de duurste soundbars die je kunt kopen, je kunt dan ook alleen maar verwachten dat het een topprestatie levert, en gelukkig is dat ook het geval. De Devialet Dione levert niet enkel een machtig en groots surroundbeeld, er is ook veel detail en helderheid.

De blikvanger op de Devialet-soundbar is een centraal geplaatste bol, de Orb. Het speelt een belangrijke rol op akoestisch vlak, maar maakt de soundbar bovendien visueel heel uniek. De Orb ligt ingegraven in het midden van het lange toestel, als een zware neutronenster die een deuk maakt in de tijd-ruimte.

Soundbars zijnn toestellen die propvol technologie zitten. De Dione slaat echter alles over wat er allemaal op technisch vlak is voorzien.

Meer lezen? Bekijk alles op https://hifi.nl/artikel/31027/Review-Devialet-Dione-soundbar-ontspannen-kracht-en-immersie-wereldprimeur.html