Ook bij D&D hebben we de lente in de bol. Daarom starten we vandaag onze voorjaarsuitverkoop. Om in ons magazijn plaats te maken voor mooie nieuwe producten – zoals de A&futura SE180 en de Devialet Gemini – hebben we namelijk een spectaculaire opruimingsactie.

Nu roepen verkopers al snel dat iets ‘spectaculair’ is, maar als je de tijdelijke prijzen van de bijzondere audioproducten in deze actie ziet, dan snap je wel waarom we zo enthousiast zijn. Neem daarom snel een kijkje wat we zoal in de aanbieding hebben.

Indien u serieus geïnteresseerd bent in een van deze fraaie producten voor een zeer scherpe prijs laat dit dan weten via de mail (info@dendaudio.nl) met omschrijving naar welk product u interesse uitgaat. Hierna kunnen we dan verdere afspraken maken over het bekijken van het product e.d.

De magazijnvoorraad betreft uitsluitend nieuwe modellen, in de originele verpakking en met de standaard fabrieksgarantie van het betreffende merk. We hebben slechts een aantal producten, dus reageer snel!

 

 

 

DAVONE STUDIO INCLUSIEF STANDS (NOTENHOUT) 

De verhoogde focus op geluidskwaliteit van Davone heeft de Denen geen windeieren gelegd: deze Studio’s zijn bijzonder fraaie weergevers die niet puur inzetten op een mooie smoel. Hét bewijs dat hifi én mooi én toegankelijk kan klinken.

VERKOCHT

 

 

 

 

 

CABASSE IROISE 3 (UITGEVOERD IN WENGE OF CHERRY) 

CHERRY – VERKOCHT / WENGE – NOG BESCHIKBAAR

Uitgerust met een coaxiale BC13 midrange-tweeter biedt de Iroise 3 van Cabasse nauwkeurigheid in timbres en realisme in klankbeeld die voldoen aan de verwachtingen van zowel audiofielen als professionals.

Nu van € 4400,- voor € 1990,-

 

 

 

 

CABASSE I02 (WENGE/BLACK) – NOG BESCHIKBAAR

Cabasse’s oogstrelende iO2 5.1 systeem maakt gebruik van de befaamde single point source technologie van de Fransen voor een briljant effect bij muziek én film.

Nu van € 2400,- voor € 1190,-

 

 

 

 

 

AËDLE HEADPHONE VK1 (BRUIN OF ZWART LEDER) – NOG BESCHIKBAAR

De VK-1 werd ontwikkeld in Parijs door twee jonge mannen. Hun missie: iets unieks creëren binnen de wereld van de koptelefoons. Het werd een hoofdtelefoon die net zo goed klinkt als dat-ie eruitziet.

Nu van € 399,- voor € 190,- 

 

 

 

 

 

XAVIAN PRIMISSIMA (NOTENHOUT) – NOG BESCHIKBAAR

Ook een instapmodel van Xavian behoudt de kenmerkende eigenschappen van deze unieke high-end onderneming: mooi vakmanschap, houtfineer en drivers van hoge kwaliteit.

Nu van € 1390,- voor € 590,- 

 

 

 

ASTELL&KERN KANN MEDIAPLAYER – NOG BESCHIKBAAR

Als het aankomt op prestaties per kilo, is er geen twijfel mogelijk over de audiofiele kwaliteiten van de Kann: dynamisch, goed gevoel voor timing en onovertroffen prestaties.

Nu van € 1090,- voor € 590,- 

(In onze nieuwsbrief is er per ongeluk een afbeelding van de Kann Alpha gebruikt. De Kann Alpha is helaas niet beschikbaar. Onze excuses.)