Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat Dutch Audio Event weer op de kalender, de grootste en gezelligste audiobeurs van de Benelux – en D&D Audio is er uiteraard bij! 

DUTCH AUDIO EVENT – Premium Audio Show

Het Dutch Audio Event is een audioshow die al meer dan tien jaar georganiseerd wordt. Voorheen onder de naam XFI, maar sinds enkele jaren onder de noemer Dutch Audio Event, en steeds in de Koningshof in Veldhoven. De editie van 2022, die dus gepland staat in het tweede weekend van oktober, is de grootste tot nu toe – met een in augustus al volledig uitverkocht programma. Aan de deelnemerskant, that is – want voor bezoekers zijn er gelukkig nog volop kaartjes! 

Wat je zoal mag verwachten? Bijna 100 kamers gevuld met de mooiste apparatuur, een speciale afdeling voor head-fi, verkoop van platen en cd’s, livemuziek en meer! Het Dutch Audio Event staat bol van aantrekkelijke audio in alle prijsklassen. Bijna nergens anders vind je zoveel mensen met een voorliefde voor hifi. Ook deze editie wordt er uiteraard weer volop aandacht gegeven aan de nieuwste producten op het gebied van high end audio en head-fi. In die line-up kan D&D Audio uiteraard niet ontbreken en zijn daarom te vinden in kamer 45!

D&D Audio zal aanwezig zijn met een mooie selectie apparatuur uit ons fraaie aanbod. Daarnaast brengen we een bijzondere primeur mee: maar wat dat is laten we nog even geheim. Zien we je begin oktober in Veldhoven?

In onderstaande video vind je een korte sfeerimpressie van vorig jaar!

DAE 2022

Dutch Audio Event 2022 vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 oktober in de Koningshof in Veldhoven. Kijk voor tickets en meer informatie op dutchaudioevent.nl. Om ook de jeugd te helpen om zich te gaan interesseren in onze prachtige wereld van de muziekweergave is er voor de jeugd tot 15 jaar gratis toegang. Uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein en parkeren is gratis.