Lexicom Multimedia

Lexicom MultiMedia heeft zich ontwikkeld tot dé specialist in streaming audio. Als dealer van kwalitatief hoogwaardige audio- en video-apparatuur biedt de winkel in het historische centrum van Leidschendam, nabij de bekende sluizen van deze mooie stad, een uitgebreid assortiment zorgvuldig geselecteerde topmerken en een speciale luisterruimte om dat aanbod persoonlijk te kunnen beleven.

De gastheren van Lexicom beschikken over de nodige kennis en ervaring om je in de winkel optimaal van dienst te kunnen zijn, maar uiteraard kunnen zij alle apparatuur ook bij je thuis installeren en toelichten. Er wordt namelijk veel aandacht besteed aan systeem-synergie: het vinden van de optimale combinatie van apparatuur, luidsprekers en bekabeling en de juiste installatie van dat uiteindelijke systeem. “Op die manier bouwen wij samen met u aan het perfecte audiosysteem, en dus het maximale muziekgenot!”

Op de website lexicommultimedia.nl vind je naast alle informatie over de producten die zij verkopen ook het laatste nieuws, de agenda waarin alle demonstraties, shows en luisteravonden worden aangekondigd en onafhankelijke recensies.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Leidsekade 1
2266 BG Leidschendam Nederland

Telefoon: 070 320 1303
E-mail: info@lexicommultimedia.nl
Website: http://lexicommultimedia.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws
Lexicom Multimedia
Leidsekade 1
2266 BG Leidschendam Nederland