HiFi Klubben (Den Haag)

Van 2015 tot 2018 bevond HiFi Klubben Den Haag zich aan de Venestraat. Veel Hagenaars en Hagenezen hebben daar kennis maken met het motto ‘Bad Sound Kills Good Music’. Maar de winkel werd gewoon te klein en de ambities te groot!

Sinds augustus 2018 bevindt HiFi Klubben zich in een prachtig nieuw pand op het, oh zo gezellige, Noordeinde. Het Noordeinde in Den Haag staat bekend om de vele galeries en hippe restaurantjes, leuk om te combineren met een bezoek aan de beste hifi winkel van de Hofstad.

De winkel is zeer ruim opgezet met aandacht voor prachtige televisies, gebruiksvriendelijke streaming apparatuur zoals Devialet, handige Bluetooth speakers, onverstoorbare noise-cancelling hoofdtelefoons en natuurlijk serieuze surroundsystemen voor de échte filmliefhebbers.

Alle HiFi Klubbers zijn stuk voor stuk grote muziekliefhebbers en kenners van de apparatuur die zij verkopen, dus ze weten waar ze over praten: ze praten in ieder geval geen bullshit en ze luisteren ook om zo tot de beste beeld- en/of geluidsoplossing te komen voor elke situatie denkbaar. Zo makkelijk is dat.

Er is (gratis!) 5 jaar garantie op alles en er zijn 60 dagen de tijd om apparatuur te ruilen. HiFi Klubben Den Haag is makkelijk bereikbaar met de fiets en openbaar vervoer. Met de auto kan ook, parkeer is dan het handigste in parkeergarage Noordeinde op slechts 350 meter van de winkel. Voor het ophalen van nieuwe aankopen kan ook even geparkeerd worden op de stoep voor de deur: natuurlijk helpt het team even mee met inladen.

Thuis laten bezorgen en installeren? Geen probleem voor een van de ervaren buitendienst medewerkers.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Noordeinde 160
2514 GR Den Haag Nederland

Telefoon: 070-7370769
E-mail: denhaag@hifiklubben.nl
Website: https://www.hifiklubben.nl/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws
HiFi Klubben (Den Haag)
Noordeinde 160
2514 GR Den Haag Nederland