HiFi Klubben (Amsterdam)

Beleef de grootste keuze in beeld –en geluidoplossingen bij de HiFi Klubben ‘flagshipstore’ in de Rijnstraat.

De allereerste Nederlandse HiFi Klubben vestiging bevindt zich sinds 2011 in de Rijnstraat te Amsterdam. Op 1000 vierkante meter wordt het beste op het gebied van beeld en geluid getoond. Een heerlijke ervaring voor de oren ook!

Er is de beschikking over maar liefst tien (!) luisterruimtes, waaronder een volledige thuisbioscoop. Dit mag met recht een ‘flagshipstore’ genoemd worden: hier vind echt iedere zoekende liefhebber dé beste oplossing. De meeste apparatuur is ook op voorraad, dus: gelijk meenemen, aansluiten en genieten! Natuurlijk wordt er ook thuis bezorgd en geïnstalleerd door de zeer ervaren installatiedienst.

De goed getrainde medewerkers zijn ‘oplossers’: op elke vraag over muziek luisteren en TV kijken hebben zij een pasklaar antwoord én in elk budget.

De HiFi Klubben Flagshipstore Amsterdam is heel makkelijk bereikbaar en, uniek in Amsterdam, parkeren kan in de Rijnstraat tussen 9:00 en 18:00 voor €0,10 (tien cent) per uur. Recht voor de deur bevindt zich een laden/lossen plek. Om langer te parkeren ga dan naar de Uiterwaardenstraat naast de winkel, hier geldt het normale parkeertarief. En, oh ja, het parkeer geld wordt afgetrokken van de kassa bon bij aanschaf. Kortom: een klant betaalt niet om te parkeren in Amsterdam!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Rijnstraat 160-168
1079 HR Amsterdam Nederland

Telefoon: 020-5411300
E-mail: amsterdam@hifiklubben.nl
Website: https://www.hifiklubben.nl/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws
HiFi Klubben (Amsterdam)
Rijnstraat 160-168
1079 HR Amsterdam Nederland