HiFi Klubben (Haarlem)

Hifi Klubben Haarlem is verhuisd. Na vijf jaar Zijlstraat werd het tijd voor een groter pand – de klanten vroegen er om! Daarom is Hifi Klubben nu gevestigd in een prachtig, ruim pand aan de Gedempte Oude Gracht, schuin tegenover de oude V&D in het, voor Haarlemmers wel bekende, voormalig Halfords pand.

In deze ruime winkel is alles demonstreerbaar wat je maar wilt horen en zien: het verschil tussen OLED en QLED televies, de verschillen tussen SONOS, HEOS en Bluesound, maar ook het verschil tussen allerlei Bluetooth speakers en noise-cancelling hoofdtelefoons. Niks is het enthousiaste team teveel! Ze zijn stuk voor stuk grote muziekliefhebbers en kenners van de apparatuur die ze verkopen, dus ze weten waar ze over praten: geen onzin en gewoon samen de beste beeld- en/of geluidsoplossing vinden. Zo makkelijk kan het zijn.

Ook hier 5 jaar garantie op alles (gratis natuurlijk) en er is 60 dagen de tijd om apparatuur te ruilen. HiFi Klubben Haarlem is heel makkelijk bereikbaar met de fiets (fietsenrekken voor de deur) en openbaar vervoer (uitstappen op Verwulft). Kom je liever met de auto, parkeer deze dan in parkeergarage De Kamp – dan is het nog 5 minuten lopen naar de winkel. Er zijn recht voor de winkel ook nog een paar laad- en losplaatsen om je aankoop, met hulp van Klubbers, snel in te kunnen laden.

Je aanschaf thuis laten bezorgen en installeren? Geen probleem, en als het niet te ver is komen we zelfs met onze eigen ‘custom made’ HiFi Klubben bakfiets bij je langs. Hoe leuk is dat?

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Gedempte Oude Gracht 81
2011 GN Haarlem Nederland

Telefoon: 023 – 8445277
E-mail: haarlem@hifiklubben.nl
Website: https://www.hifiklubben.nl/winkels/haarlem

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws
HiFi Klubben (Haarlem)
Gedempte Oude Gracht 81
2011 GN Haarlem Nederland