Botman Sound & Vision

Botman Multi Media in Hoorn stond al tijden bekend als dé multimediawinkel, maar is sinds een aantal jaren weer volledig terug naar de oorsprong als beeld- en geluidspecialist. Vanuit Botman Sound & Vision is het bedrijf nog meer de diepte ingegaan om klanten beter van dienst te kunnen zijn. Frank Botman: “Mijn specialiteit is altijd al beeld en geluid geweest, ook voordat ik startte als zelfstandig ondernemer en met de naam Multi Media aan de slag ging. Tegenwoordig richten we ons opnieuw op het specialisme van oudsher: beeld en geluid.”

De adviseurs bij Botman hebben eveneens een grote passie voor beeld en geluid en volgen daarom de nieuwste ontwikkelingen en trends op de voet. De nieuwste producten worden altijd zorgvuldig beoordeeld alvorens ze aan het assortiment worden toevertrouwd. Bovendien houdt het team de kennis op peil met met trainingen en werkbezoeken van onze vooraanstaande merken.

Onder de brede audioparaplu van Botman Sound & Vision vind je naast Devialet ook merken zoals Marantz, Arcam, Rotel, Primare, NAD en nog vele andere die samen voor het betere geluid mogen zorgen. Op het gebied van platte beeldschermen heeft Botman topmerken in huis als Bang & Olufsen, Loewe, Pioneer en verder alle gangbare merken, geselecteerd op prijs, kwaliteit en comfortabele bediening.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Gedempte Turfhaven 13
1621 HC Hoorn Nederland

Telefoon: 0229 213505
E-mail: info@botman.com
Website: http://botman.com

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws
Botman Sound & Vision
Gedempte Turfhaven 13
1621 HC Hoorn Nederland