• Fun in Zwolle

Hanze Hifi

Hanze Hifi wordt gedreven dóór mensen die gek zijn (op muziek), vóór mensen die gek zijn (op muziek). Prettig gestoord, maar niet achterlijk. Eigenwijs? Eigen koers!

Zo typeren de heren van Hanze zichzelf. En wij onderschrijven dit volmondig! U vindt ze in een sfeervol pand tegenover het centraal station. Meerdere luisterkamers. Koffie. Muziek overal.

Naast de decennialange ervaring met analoog en vinyl profiteert u bij Hanze juist ook van de kennis in het digitale domein.

De Heren van Hanze Hifi hebben een oplossing op maat voor iedere muziekcollectie. Pop? Klassiek? Rap? Jazz? Drum & Bass? Nederlandstalig? You name they got it!

Devialet bij Hanze Hifi

Johan en zijn partners in music zijn enthousiast over Devialet. Heel enthousiast:  “… nu zijn wij wel wat gewend en zó snel raken wij niet (meer) opgewonden van het zoveelste “revolutionaire” hifi apparaat. Zéker wanneer het in een iets hogere prijsklasse ligt. Maar voor de Devialet maken wij graag een “uitzondering”. Zonder de Levinsons, de Krells, de Brystons en de Passen in deze wereld tekort te willen doen, wat “De Heren van Devialet” gemaakt hebben mag er écht naast staan.”

Over Hanze Hifi

Oosterlaan 15/16

8011 GC Zwolle

http://www.hanzehifi.nl

Merken verkrijgbaar bij Hanze Hifi