Beter Beeld en Geluid

Bij Beter Beeld & Geluid zijn muziek en film een absolute passie… Evenals het vinden van de juiste apparatuur voor u om geluid en beeld optimaal te beleven.

Gelukkig maar, want hierdoor kunnen wij met blijvend enthousiasme zo goed mogelijk adviseren. Wij houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek- en video-streaming, 3D/4K beeldweergave, social media en gadgets nauwgezet in de gaten. Immers, de hifi-specialist is tegenwoordig ook op de hoogte van alle manieren om die hifi ook goed te kunnen bedienen en gebruiken. Een behoorlijke kennis van computers en netwerken is hierbij ook belangrijk, alsmede een goed idee van wat de moderne mens allemaal verlangt.

Devialet bij Beter Beeld en Geluid

Beter Beeld & Geluid bestaat uit Jan Verlegh, Garmt van der Zel en Bjorn Mateijsen en heeft twee vestigingen in Hilversum en Zevenbergen. In de vestiging in Hilversum staan permanent opgesteld de Devialet Phantom en Phantom Silver. Deze vestiging is ook een Devialet Premium Dealer en heeft alle modellen van Devialet in huis om muzikaal te verrassen!

Over Beter Beeld en Geluid

Vestiging Hilversum

1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum

Vestiging Zevenbergen

Looierij 11
4762 AM Zevenbergen

http://www.beterbeeldengeluid.nl

Merken verkrijgbaar bij Beter Beeld & Geluid